Home
Contact
Resellers

uw Winkelwagen

Basket

Producten:

0

Leveringskosten
De kosten voor handling en transport worden bepaald door het aantal colli en het totaalgewicht. Voor een standaardlevering (1 doos) wordt € 7,50 berekend voor handling en transport. Bij bestellingen boven de 100 euro worden uw producten gratis bezorgd door heel Nederland.

Levertijd
Wij streven er naar binnen 5 (werk)dagen te leveren. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen d.m.v. email. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Retourneren
Artikelen kunnen op basis van de Wet "kopen op afstand", onbeschadigd en in originele verpakking geretourneerd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst. Indien de geleverde producten van Carcosmetic.nl bij ontvangst beschadigd blijken te zijn dient u dit binnen 24 uur door middel van email of telefonisch te melden. Carcosmetic.nl zal met u in overleg treden hoe te handelen bij beschadigingen. Indien na overleg wordt besloten de beschadigde artikelen te retourneren dan zal Carcosmetic.nl na ontvangst de porti-kosten vergoeden en onverwijld het beschadigde produkt vervangen.

©2009 Carcosmetic, Breukerweg 195, 6421 ZK HeerlenVerzenden en Retouren | Order | Betaling | Privacy | Algemene voorwaarden